Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Westerpark wint BurgGolf Dames Open 2024

Op dinsdag 27 augustus vond alweer de 3e editie van het Dames Open plaats bij BurgGolf Gendersteyn, een evenement speciaal georganiseerd voor alle vrouwelijke BurgGolf clubleden. Na het succes van de vorige edities in De Haverleij (2022) en Westerpark (2023), waren de verwachtingen hoog gespannen.

Zonnige dag vol sportiviteit en gezelligheid
Onder een stralende zon genoten de dames van een uitdagende 18-holes wedstrijd, waarbij de sfeer zowel sportief als ontspannen was. Naast het golfen werd er ook volop geshopt, gekletst en nieuwe vriendschappen gesloten. Het damesteam van Gendersteyn – Marjo, Marian, Caroline, Susanna, Yvette en Patricia – had alles tot in de puntjes georganiseerd, wat resulteerde in een onvergetelijke en geslaagde dag voor alle deelnemers.

Westerpark wint, Haverleij en De Berendonck in de prijzen
De overwinning ging naar het team uit Zoetermeer, gevolgd door Haverleij op de tweede plaats en De Berendonck op de derde plaats. De winnaressen werden tijdens de prijsuitreiking met luid applaus onthaald.

Een dag om niet te vergeten
Het was weer een dag vol sportiviteit, plezier en gezelligheid. Het enthousiasme voor de volgende editie is nu al voelbaar en wij kijken uit naar de 4e editie van het BurgGolf Dames Open in 2025 op BurgGolf Westerpark!