Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Succesvolle heropening van het vernieuwde clubhuis van BurgGolf De Purmer

Afgelopen weekend vierden we de heropening van het vernieuwde clubhuis van BurgGolf De Purmer, wat een succes was het! We verwelkomden maar liefst 130 leden met sprankelende bubbels en oesters, wat zorgde voor een feestelijke start. 

Gezellige activiteiten en lekker eten
Onze gasten konden genieten van een heerlijke selectie hapjes, en de BBQ stond aan voor extra smaak en sfeer. Op het terras organiseerden de golfpro’s een chip en put challenge, waarbij leden in een ontspannen sfeer hun golfvaardigheden konden testen.

Vernieuwd uiterlijk van het clubhuis
Het clubhuis van BurgGolf De Purmer heeft niet alleen van binnen een metamorfose ondergaan; ook buiten is er veel veranderd. Een nieuwe banner en vernieuwde businessclub bordjes heten voortaan iedereen van harte welkom. Daarnaast zijn de vergaderzalen voorzien van een frisse update en deze staan klaar voor al uw bijeenkomsten.

Hartelijk dank!
Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en hopen samen met jullie nog veel mooie herinneringen te maken in ons vernieuwde clubhuis. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de schilders, IVG, Imago Printing en natuurlijk Living by Amanda. Dankzij jullie inspanningen ziet ons clubhuis er mooier uit dan ooit tevoren!