Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Het is weer zover: het mosselseizoen is aangebroken!

Ook bij BurgGolf kunt u nu genieten van de verrukkelijke Zeeuwse mosselen! Al jarenlang zijn mosselen een geliefd product in Nederland, en ook bij de 19e hole van BurgGolf Restaurant Kingfisher zijn ze een favoriet.

De beste tijd van het jaar
Het mosselseizoen loopt van juli tot ongeveer half april. Tijdens deze periode genieten we in Nederland volop van deze delicatesse. Bij BurgGolf serveren we Zeeuwse mosselen die zorgvuldig zijn geselecteerd en afkomstig zijn uit de schoonste wateren van Zeeland.

Gezond en heerlijk
Wist u dat mosselen niet alleen lekker zijn, maar ook gezond? Ze zijn een uitstekende bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. Bovendien zijn ze caloriearm en rijk aan gezonde omega-3 vetzuren, die goed zijn voor het hart en de algehele gezondheid.

Traditionele bereiding met een twist
Bij BurgGolf serveren wij de mosselen op klassieke wijze: gekookt in een smaakvolle bouillon met verse groenten en kruiden. Daarbij komen knapperige frieten, een frisse salade en diverse heerlijke sausjes. Om de zilte, frisse smaak van de mosselen optimaal te complementeren raden wij onze frisse Sauvignon Blanc aan of de aromatische Portugese Encantado.

Kom langs en proef de beste mosselen van het seizoen bij BurgGolf. Eet smakelijk!