Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Wie wordt de koning of koningin van de precisie?

Deze maand organiseren wij op de Toptracer Range bij BurgGolf Westerpark weer een spannende ‘Closest to the Pin’ challenge. Dit lokale toernooi is bedoeld voor golfers van alle niveaus die hun precisie willen testen en mee willen strijden om de titel!

 

 

Welkom op Nederlands grootste Toptracer Range
Bij BurgGolf Westerpark combineren we golfplezier en gezelligheid. Hier kunt u vrienden, familie en (zakelijke) relaties ongedwongen ontmoeten. Let the games begin!

De uitdaging Tijdens de ‘Closest to the Pin’ challenge proberen deelnemers hun golfbal zo dicht mogelijk bij de vlag op een virtuele green te slaan, met behulp van de Toptracer-technologie.

Hoe werkt de “Closest to the Pin” challenge op de Toptracer Range?

  • Doel: Het doel is om de golfbal in één slag (de afslag) zo dicht mogelijk bij de hole te krijgen
  • Technologie: De Toptracer-technologie volgt de balvlucht en meet nauwkeurig de afstand van de bal tot de hole. Dit maakt het mogelijk om direct feedback te krijgen en prestaties te vergelijken
  • Deelname: Spelers kunnen de hele maand individueel deelnemen, iedere speler krijgt net zoveel pogingen om de bal zo dicht mogelijk bij de hole te slaan als hij/zij wil, er zijn geen beperkingen.
  • Meten: De afstand van de bal tot de hole wordt door de Toptracer-technologie gemeten en geregistreerd.
  • Winnaar: De speler die de bal het dichtst bij de hole weet te slaan, wint de challenge. Bij BurgGolf Westerpark ontvangt de winnaar naast de eer en een vermelding ook een borrelplank voor twee personen en twee drankjes naar keuze!

Ontdek onze moderne faciliteiten
Onze Toptracer driving range in Zoetermeer heeft 31 ruime en overdekte afslagplaatsen met de nieuwste PowerTee Technology. Voor extra luxe zijn er VIP-Party Bays beschikbaar. Voorkom teleurstellingen, reserveer deze tijdig!