Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Maar liefst €32.200 opgehaald voor kwetsbare kinderen! 

Tijdens een stralende, zonovergoten dag vond de Net4kids Golfdag plaats bij BurgGolf De Purmer, en wat een succes was het! Dit jaar hebben de deelnemers gezamenlijk een indrukwekkende opbrengst van €32.200 gerealiseerd. Met dit bedrag kan Net4kids, in samenwerking met haar partners, een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de levensomstandigheden van kwetsbare kinderen wereldwijd.


Ron de Mos Challenge

Dit jaar stond ook in het teken van een bijzonder eerbetoon: de ‘Ron De Mos challenge’, ter herinnering aan Ron De Mos, die zich jarenlang met hart en ziel heeft ingezet voor Net4kids. De toevoeging van deze challenge maakte de dag extra speciaal.

Net4Kids 500
Wil je zelf ook graag een bijdrage leveren aan Net4kids en meer betrokken raken, maar weet je nog niet precies hoe? De Net4kids 500 is een perfecte manier om te beginnen. Neem gerust contact op met Net4kids voor meer informatie.

Dank! 
Bedankt aan alle deelnemers, sponsors en partners voor hun enthousiaste inzet en vrijgevigheid. We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen op de Net4kids Golfdag 2025!