Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Hollandsche Golfclub (HGE) neemt management BurgGolf over

Wij willen u graag op de hoogte brengen van een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis en een belangrijke ontwikkeling voor ons bedrijf. Met ingang van 1 september zal de Hollandsche Golfbaan Exploitatie Maatschappij (HGE) onder de naam Hollandsche Golfclub het management van onze zes golfbanen op zich gaan nemen. Dit nieuwe partnerschap biedt ons unieke kansen om onze golfbanen en diensten verder te verbeteren en onze positie in de markt te versterken.

Hollandsche Golfclub (HGE)
HGE is het bedrijf van Hans Schaap en een vertrouwde naam binnen BurgGolf. Zij zijn al jarenlang nauw betrokken via de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM), die verantwoordelijk is voor het onderhoud van onze golfbanen. HGE exploiteert onder de naam Hollandsche Golfclub vijf golfparken in Nederland en is bezig met de ontwikkeling van het zesde golfpark. Met hun brede ervaring en kennis van de sector verwachten wij dat HGE een waardevolle bijdrage zal leveren aan het optimaliseren van onze operaties en de service aan onze leden.

Meer informatie
Wij begrijpen dat deze verandering vragen bij u kan oproepen. Daarom zullen wij u in de komende weken onze leden uitgebreid informeren over de concrete invulling van dit nieuwe partnerschap en wat dit voor u gaat betekenen als lid. De eerste vraag en antwoorden kunt u hier al vinden. Heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om met ons team contact op te nemen zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Team BurgGolf