Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Finale BurgGolf Kingfisher Cup 2024

Afgelopen zaterdag vond de grote finale van de Kingfisher Cup 2024 plaats op BurgGolf De Haverleij. Na een reeks spannende voorrondes op 6 verschillende golfbanen, waar in totaal 362 deelnemers de strijd met elkaar aangingen, mochten uiteindelijk 84 finalisten een felbegeerd ticket bemachtigen voor de finale. Op de finaledag zelf verschenen er 74 finalisten om te strijden voor de ultieme hoofdprijs.

Finaletickets
Tijdens iedere voorronde werden er 14 finale tickets uitgereikt aan de beste spelers van de dag. Deze tickets werden op de finaledag verzameld in een bokaal, waarna het moment suprême aanbrak: de trekking van het winnende ticket. Manuela Mayer van ROBINSON had de eer om het winnende ticket te trekken. De winnaar is beloond met een volledig verzorgde 5-daagse TUI All-in-One golfvakantie naar ROBINSON Quinta da Ria voor twee personen, mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Reinier Boss van TUI Sports.

Dank aan onze deelnemers en partners
Dit succesvolle toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de geweldige inzet van alle deelnemers, sponsoren en partners. Een speciaal dankwoord gaat uit naar TUI Sports en ROBINSON, die deze editie extra bijzonder maakten met hun bijdragen en prijzen. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie van de Kingfisher Cup in 2025. Tot dan!