Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Maandelijkse Closest to the Pin-competitie

Welkom bij de Toptracer Range van BurgGolf Westerpark in Zoetermeer, de grootste van Nederland! Hier combineren we golfplezier met gezelligheid in een moderne omgeving met 31 overdekte afslagplaatsen, voorzien van de nieuwste PowerTee Technology. Voor extra luxe kunt u gebruikmaken van onze VIP-Party Bays.

Elke maand organiseren wij hier de Closest to the Pin-competitie, een spannende uitdaging voor golfers van elk niveau. De competitie begint op de eerste dag van de maand en eindigt op de laatste dag van de maand. Het doel is eenvoudig: sla de bal zo dicht mogelijk bij de pin en maak kans op mooie prijzen.

Puntensysteem en algemeen klassement
Elke maand worden punten toegekend op basis van de eindpositie in de competitie:

  • 1e plaats: 10 punten
  • 2e plaats: 8 punten
  • 3e plaats: 6 punten
  • 4e plaats: 4 punten
  • 5e plaats: 2 punten
  • 6e plaats t/m 10e plaats: 1 punt

Deze punten worden maandelijks opgeteld voor het algemeen klassement. De speler met de meeste punten aan het einde van het jaar wordt bekroond als onze ‘Closest to the Pin’ Kampioen!

Prijzen

  • Maandelijkse winnaar: Een borrelplank voor 2 personen inclusief 2 drankjes.
  • Algemene kampioen: Een speciale prijs en eeuwige roem aan het einde van het jaar.

Deelname
Deelname is eenvoudig en mogelijk voor iedereen! Kom naar onze Toptracer Range in Zoetermeer en doe mee met de Closest to the Pin-challenge. Vergeet niet om u te registreren via de Toptracer Range-app.

Klassement publicatie 
Maandelijks publiceren wij het actuele klassement o.a. op de schermen in het clubhuis, bij de nieuwsberichten op Mijn.BurgGolf en via de social media kanalen van BurgGolf Westerpark. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op  Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze Toptracer Range en wensen u veel succes in de competitie!

Actuele stand van het klassement