Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Gendersteyn ontvangt prestigieuze onderscheiding van Leading Courses

Met grote trots kondigen wij aan dat BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven de Leading Courses Recommended Badge heeft ontvangen. Deze erkenning is gebaseerd op de uitstekende beoordelingen van golfers en is een mooie waardering voor de inzet van ons hele team.

Een collectief succes
Bij BurgGolf Gendersteyn werken wij dagelijks hard om onze gasten een uitzonderlijke golfervaring te bieden. Deze badge is het bewijs dat onze toewijding wordt gewaardeerd. Wij bedanken dan ook al onze collega’s die hieraan hebben bijgedragen!

Dank aan ons greenkeeping team
Een speciale dank gaat uit naar ons greenkeeping team, onder leiding van Pieter Bierma. Hun zorg en aandacht voor de baan zijn cruciaal geweest voor het behalen van deze onderscheiding. De kwaliteit van onze greens en fairways wordt door veel bezoekers geprezen.

Over BurgGolf Gendersteyn
BurgGolf Gendersteyn is een van de meest geliefde golfbanen in de regio Eindhoven/Veldhoven, met een unieke 25-holes championship course en uitgebreide oefenfaciliteiten. Dagelijks verwelkomen wij golfers van elk niveau voor een ronde golf, een diner in het restaurant, of een drankje op het terras.

Kom zelf de ervaring beleven
Ontdek zelf waarom BurgGolf Gendersteyn zo hoog gewaardeerd wordt door golfers van over de hele wereld.