Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BNR The Friday Move LIVE vanaf BurgGolf Westerpark: Golf, Radio en VrijMiBo!

Afgelopen vrijdag was de Toptracer Range van BurgGolf Westerpark in Zoetermeer het levendige decor van een speciale live-uitzending van BNR The Friday Move. Met Wilfred Genee en Jan Kooyman achter de microfoon werd het weekend feestelijk ingeluid, gecombineerd met een sfeervolle vrijdagmiddagborrel.

Tijdens de uitzending in de Westerpark Golf Academy kwamen prominente gasten aan het woord, waaronder Minister van Financiën Eelco Heinen (VVD), D66-leider Rob Jetten, politiek verslaggever Leendert Beekman, columniste Ebru Umar, acteur René van Kooten en golfprofessional Mike Korver. De borrelgangers genoten ondertussen van een gezellige middag met uitzicht op de driving range.

VrijMiBo met DJ Jim de Heij
Naast de radio-uitzending bracht huis-DJ Jim de Heij de juiste sfeer op het terras van de Toptracer Range. Met energieke beats en relaxte vibes zorgde hij voor een perfecte VrijMiBo, waar de gasten genoten van lekkere drankjes en hapjes.

Mede mogelijk gemaakt door TUI
Deze geslaagde middag vol golf, radio en inspirerende gesprekken werd mogelijk gemaakt door onze samenwerking met TUI. Een unieke mix van sport, media en ontspanning, die voor alle aanwezigen een bijzondere ervaring opleverde.

Wil je de volgende keer ook bij de VrijMiBo aanwezig zijn? We organiseren deze elke laatste vrijdag van de maand. Bezoek onze Toptracer Range in Zoetermeer en blijf via onze website op de hoogte van aankomende evenementen.